info@buiten-huis.be  |  +32 477 769 541
 

Exclusieve Tuindecoratie

Met originele tuindecoratie zorg je voor heel wat sfeer in uw tuin of op uw terras.

Ontdek nu ook ons aanbod aan exclusieve tuinobjecten in keramiek. De starman en starmask worden op bestelling gemaakt, zodat de vorm en kleur per object gekozen kunnen worden.

Wanneer passie voor ambacht en uitgepuurd design versmelten. Wanneer creaties sfeer brengen en harmonieus connecteren met hun omgeving. Aardewerk met goesting en trots gemaakt in een Brugs atelier. Bestand tegen weer en wind, ontworpen voor tuin en terras.

Recent werd Garzón aan ons assortiment toegevoegd.

Garzón is een decoratieve outdoor space divider. Het is de perfecte outdoorbutler die u graag dient bij het maken van handige indelingen op het terras of in de tuin, bij het creëren van privacy of het maken van decoratieve hoekjes die het buitenleven aangenamer maken.

Nu ook verkrijgbaar bij Buitenhuis zijn de stijlvolle buitenkaarsen van het puur Belgische PAJU Design. Deze kaarsen (verkrijgbaar in verschillende formaten) zorgen voor een gezellige sfeer en wow-factor op en rond uw terras. PAJU Design streeft ernaar om de juiste kaars voor iedere setting te zoeken. De kaarsen worden gekenmerkt door zachte aardetinten en worden vervaardigd in natuurlijke materialen, vooral keramiek in al zijn vormen. Er wordt ook gewerkt met zwarte wax, gecombineerd met katoenen wieken. Het product zorgt voor een ingetogen, maar chique sfeer, evenals voor rust, warmte en gezelligheid.

Op zoek naar trendy accessoires voor buiten of een exclusief tuinobject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@buiten-huis.be
+32 477 769 541