info@buiten-huis.be  |  +32 478 92 90 18
 

Horse Equipment

Hebt u een professionele paardenstoeterij of hebt u als hobby paarden? Neem dan zeker met ons contact op. Bij ons kunt u ook terecht voor de totale aanleg van weides en pistes (waaronder nivelleren, drainage en omheining). Daarnaast kunnen wij ook instaan voor stallen, boxen, schuilhokken- en stallen en staldeuren- en luiken. Dit wordt geplaatst in samenwerking met onze partner.

De stallen worden op maat gemaakt en kunnen naar eigen wens samengesteld worden. De metaalconstructies worden gegalvaniseerd en zijn daardoor roest en onderhoudsvrij. De wanden zijn ofwel met kunststofpanelen ofwel in tropisch hardhout beschikbaar. Weefrekken, luiken, voeder- en drinkbakken kunnen indien gewenst ook voorzien worden.

Naast de gangbare paardenboxen voorzien wij ook in luxe paardenboxen. Deze luxe paardenboxen zijn een lust voor het oog en worden speciaal naar uw wensen ontworpen. Tevens kunnen wij de totale bouw en inrichting van uw paardenhouderij voor onze rekening nemen.

Als uw paard 24/7 in de wei staat, is het wel aangenaam voor het paard om af en toe te kunnen schuilen. Schuilhokken en schuilstallen bieden uw paard de perfecte mogelijkheid om te ontsnappen aan extreme weersomstandigheden. De stallen zijn van robuust materiaal gemaakt, waardoor ze lang meegaan. De erfverhardingsbetonplaten zorgen voor een stevige ondergrond. We kunnen ook de nodige nutsvoorzieningen en omheiningen voorzien.

Samen met u kunnen wij kijken voor een geschikte oplossing voor uw staldeuren- en luiken in zowel bestaande als nieuwe gebouwen. We houden daarbij rekening met uw wensen en op basis daarvan passen wij onze ontwerpen aan en kunnen we optimaal in uw behoeften voorzien.

Houdt u professioneel of hobbymatig paarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@buiten-huis.be
+32 478 92 90 18