info@buiten-huis.be  |  +32 478 92 90 18
 

Trends

Wat ons typeert?


Dat is de mix van jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg met een innovatief aanbod aan de nieuwste materialen. Door telkens met de laatste nieuwe producten te werken heeft Buitenhuis heel wat unieke mogelijkheden. Wij brengen u dan ook graag op de hoogte van de laatste trends!


Zo zijn wij erkend plaatser van:
Terradec – dé waterdoorlatende oplossing voor buitenvloeren
Cedral Terrace – dé revolutionaire buitenvloer in vezelcement
Eurodal – dé oerdegelijke buitenvloer, van functioneel industrieel tot esthetisch residentieel
Terradec

Terradec staat voor innovatieve, milieuvriendelijke buitenvloeren, op basis van kwarts en een speciaal bindmiddel. Deze buitenverhardingen zijn beschikbaar in verschillende sterktes en kleuren.

Terradec is waterdoorlatend en onkruidwerend. Kiezen voor Terradec is kiezen voor een mooi, onderhoudsvriendelijk en duurzaam steentapijt, van Belgische makelij.
Cedral Terrace

Cedral Terrace is een prachtige, onderhoudsarme buitenvloer. Ontwikkeld op basis van Duitse knowhow voor de productie van vezelcement en geïnspireerd door het beste van de wetenschap en de natuur. Cedral Terrace is praktisch, mooi en veilig voor jouw buitenruimte.

  • Anti-slip
    Cedral Terrace heeft een natuurlijke grip, zelfs in natte omstandigheden. Waar vele materialen hard en onprettig kunnen aanvoelen, voelt Cedral juist heel natuurlijk aan – zeker op blote voeten. Het voelt aan als lopen op een bosgrond.

  • Onderhoudsarm
    Onze buitenvloeren zijn slijtvast en weersbestendig, zonder dat u ze hoeft te schuren, coaten of behandelen. Het vormvaste materiaal splijt niet, splintert niet en blijft er fantastisch uitzien, zonder veel onderhoud.

  • Een zacht oppervlak
    Als kind is er niets zo betoverend als iets voor de eerste keer te voelen. Maar als volwassene wordt u nog zelden verrast door een nieuw gevoel. Cedral Terrace is anders dan wat je tot nu gevoeld hebt. Het voelt zacht aan en is aangenaam om over te lopen of om op te liggen. En bij warm weer blijft het heerlijk koel.
Eurodal
Het strak tintje in uw tuin.
Zoals een schilderij pas echt tot z'n recht komt met het juiste kader, zo geven ook vloerplaten iets extra aan elke omgeving. Gebruik de strakheid van het materiaal om een uniek lijnenspel te creëren of werk met verschillende niveaus.

Een plaats voor speelplezier.
Betonnen vloerplaten zijn makkelijk te onderhouden en weerstaan jarenlang moeiteloos weer, wind en speelplezier. Integreer makkelijk constructies en speeltuigen. Of voeg kleuren, patronen en motieven toe voor een inspirerende omgeving voor kinderen en jongeren.

Wenst u een tuin die aansluit bij de laatste trends? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@buiten-huis.be
+32 478 92 90 18