info@buiten-huis.be  |  +32 477 769 541
 

Outdoor Cooking

Vanaf het moment dat de eerste zonnestralen tevoorschijn komen lonken deze buitenkeukens om op te koken en te eten. Onze buitenkeukens zijn zo ontworpen dat dit supersnel gerealiseerd kan worden, en dat er gezellig getafeld kan worden.

Immers koken en eten gebeurt aan hetzelfde meubel! Deze buitenkeukens kunnen voorzien worden van een spoelbak met warm/koud water, verschillende soorten kookplaten, ... . Er zijn handige kastjes voorhanden om keukengerei op te bergen, maar vooral om alles bij de hand te hebben om te kunnen koken. Koken en tafelen gebeurt rond het meubel en waarom niet ... iedereen helpt een handje mee!

Heeft u een terras met een specifieke vorm waardoor een standaard meubel niet past, of wilt u een meubel op maat? Ook dit is uiteraard mogelijk. Wij denken graag met u mee aan een optimale oplossing voor uw wensen.

Nieuw in ons assortiment is Rocco.
Rocco is een allrounder in je tuin, het hele jaar door. Dankzij zijn weldoordachte ontwerp kan je dit multifunctionele outdoormeubel als ‘fun barbecue’ gebruiken, maar evengoed omvormen tot zitbank of champagnebar. Accessoires die je hierbij assisteren zijn de vuurschaal, een grill, een deksel, een ijsemmer en een parasolbasis. Rondom is er ruim de plaats om hout of -why not?- champagneflessen te stockeren.

Ook recent aan ons assortiment toegevoegd, is de White Fire.
Een pronkstuk in elke tuin, een beleving op elk moment, een gegarandeerd geslaagd feest, een bron van warmte en genegenheid, een troef voor een culinair samenzijn. Bakken op authentieke wijze, met hout, een traditioneel houtvuur dat meteen gezelligheid creëert. De White Fire bestaat volledig uit cortenstaal, de bakplaat is een stevige ijzeren plaat die geprest werd. Dit mooie tuin- en terrasobject bestaat uit 3 delen: voet, vuurschaal en bakplaat. Opties zijn een rooster en desgewenst wieltjes onzichtbaar gemonteerd aan de binnenkant. Dit vergemakkelijkt het verplaatsen. Er wordt gebakken op de bakplaat. Dit lukt het best met arachide-olie of zonnebloemolie. Een plezier voor groot en klein. Beuk en es zijn de beste houtsoorten. Waarom? Deze geven het minst rook bij het bakken of het keuvelen achteraf. Kortom, geniet, beleef, voel en proef. Smaakt alleen naar meer ...

Ben je gepassioneerd door vuur, licht, grillen en outdoor cooking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@buiten-huis.be
+32 477 769 541