info@buiten-huis.be  |  +32 478 92 90 18
 

Tuinmeubilair

De vraag aan design tuinmeubilair blijft steeds toenemen. De tuin wordt een extra leefruimte met aandacht voor passend en stijlvol tuinmeubilair.

Bent u op zoek naar tuinmeubelen die kwaliteit en karakter uitstralen? We adviseren u dan ook heel graag over de inrichting die bij u en uw tuin past. Zo creëren we samen een smaakvolle buitenruimte waar u echt van geniet.

Het volledige productieproces van onze tuintafels en banken, van ontwerp tot distributie, gebeurt in België. Onze partner voor de uitvoering staat garant voor hoogstaande kwaliteit. Dankzij hun vakmanschap en hun nabijheid kunnen we rekenen op perfect afgewerkte meubelen en een flexibele levering.

Onze loungecollecties bestaan uit verschillende modellen met een ruim aanbod aan weerbestendige en onderhoudsvriendelijke stoffen. Wat alle modellen gemeen hebben is hun hoge graad van comfort. De ergonomische vormgeving zonder harde steunpunten en met enkel textiel van de hoogste kwaliteit, omhullen de polystyreenbolletjes feilloos en zorgen voor zalig zit- en ligcomfort.

 

Op zoek naar exclusief design tuinmeubilair? Buitenhuis helpt u hiermee graag verder!

info@buiten-huis.be
+32 478 92 90 18