info@buiten-huis.be  |  +32 477 769 541
 

Vuurschalen

Niets is zo hartverwarmend gezellig als vuur. Het geluid van brandend hout dat knapt, een leuk onderonsje met vrienden en familie, meer heb je vaak niet nodig om een leuke avond te beleven. 

Net daarom kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment aan vuurkorven en vuurschalen. Je kan ze gedurende het hele jaar gebruiken voor wat extra gezelligheid in uw tuin. Voor de bbq-lovers onder u kunnen we die ook leveren met bijhorende bbq-rooster of grillring. Haal die marshmallows al maar boven!

Nieuw in ons assortiment: Rocco & Christo.

Rocco is een allrounder in je tuin, het hele jaar door. Dankzij zijn weldoordachte ontwerp kan je dit multifunctionele outdoormeubel als ‘fun barbecue’ gebruiken, maar evengoed omvormen tot zitbank of champagnebar. Accessoires die je hierbij assisteren zijn de vuurschaal, een grill, een deksel, een ijsemmer en een parasolbasis. Rondom is er ruim de plaats om hout of -why not?- champagneflessen te stockeren.

Christo is een uitgepuurd, ultracomfortabel outdoorzitje in gepoedercoat zwart aluminium. Het is roestvrij en heeft subtiele voetjes om krassen op de ondergrond te voorkomen. Kenmerkend is zijn verfijnde, maar toch speelse look door de schuine aflijning in het design. Christo is door zijn gemakkelijke inzetbaarheid al snel uitgegroeid tot een onmisbaar object voor elke outdoorlover met een hedendaagse, levendige tuin of terras. Uiterst geschikt voor aan het kampvuur. Chillen maar!

Wenst u te genieten van de warmte en sfeer die een vuurelement met zich mee brengt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@buiten-huis.be
+32 477 769 541