info@buiten-huis.be  |  +32 478 92 90 18
 

Zwembaden en (Zwem)vijvers

Even onthaasten: voor veel mensen wordt dit steeds belangrijker.

Met een zwembad als blikvanger geniet u niet alleen van wat verfrissing tijdens de zomermaanden, maar komt u ook steeds tot rust in uw tuin. Het maakt uw tuinbeleving compleet. Breng het zuiderse vakantiegevoel naar uw eigen huis en tuin. 

Wij plaatsen verschillende soorten zwembaden in samenwerking met één van onze vaste partners en zorgen er steeds voor dat uw zwembad perfect bij het totaalconcept van uw huis en tuin past.

Of, kiest u liever voor een natuurlijk alternatief voor uw zwembad: de zwemvijver? Een zwemvijver die volledig opgaat in de natuurlijke omgeving. Een zwemvijver die ook het leven in de tuin naar zich toetrekt: vogels en andere diertjes zullen mee genieten van deze oase van rust. De zuivering van het water gebeurt volledig biologisch. Hierdoor is het water veel gezonder voor de huid, de ogen en de ademhaling. Kortom, letterlijk en figuurlijk, een streling voor het oog!

Twijfelt u welke waterpartij het beste past bij uw tuin? Of, … bent u niet echt een waterrat? Kies dan voor een visvijver of siervijver. Dit brengt ongetwijfeld ook veel sfeer en plezier in uw tuin.

Contacteer ons vrijblijvend, wij geven u graag het gepaste advies. Voor u het weet voelt u zich als een vis in het water in uw eigen tuin.

Zin in een verfrissende plons in uw zwembad of zwemmen in uw eigen vijver? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@buiten-huis.be
+32 478 92 90 18